Web Analytics Made Easy - Statcounter

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشمر از اشتغالزایی بسیج سازندگی در این شهرستان با پرداخت وام به کارفرینان خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ پاسدار علیرضا سازگار در گفتگو با کاشمربصیر اظهار داشت: در سال 1379 طرح بسیج سازندگی به منظور استفاده از شور و نشاط جوانان برای سازندگی کشور در اوقات فراغت به فرموده مقام معظم رهبری طراحی و تدوین و از 15 خرداد همان سال فعالیت بسیج سازندگی با ظرفیت دو میلیون نفر روز در کشور آغاز شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

وی افزود: بسیج سازندگی در شهرستان کاشمر نیز به همت بسیجیان جوان و انقلابی فعالیت‌های مثمر ثمری داشته است که اهم این فعالیت‌ها در سه عرصه اقتصاد مقاومتی، محرومیت‌زدایی و اشتغال‌زائی می‌باشد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشمر با اشاره به فعالیت‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی در این شهرستان ادامه داد: در سال گذشته مبلغ 12 میلیارد و 100 میلیون ریال وام اشتغال به متقاضیان و کارآفرینان از طریق بانک مهر اقتصاد پرداخت شده است ضمن اینکه تعداد کارگاه‌های راه‌اندازی شده از طریق وام‌های اشتغال در دو سال گذشته 150 مورد است که اکثر آن ها نیز فعال می‌باشد که در این کارگاه‌ها حدود 300 نفر به صورت مستقیم و غیرمستقیم شاغل شده‌اند.

سازگار با اشاره به نظارت جدی بر طرح‌های اشتغالزایی گفت: کلیه طرح‌های مورد حمایت وام‌های اشتغال بسیج سازندگی توسط مهندسان ناظر از کانون بسیج مهندسین شامل مهندسان کشاورزی و سایر رشته‌های تخصصی مورد بازدید و رصد در کلیه مراحل قرار گرفته‌اند که پس از بررسی‌های لازم در سال 95 مشخص شد انحراف از طرح‌ها در حد یک درصد می‌باشد.

وی عرصه‌های مورد حمایت وام‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی را متنوع توصیف کرد و اظهار داشت: کارآفرینان و جویندگان کار می‌توانند در 20 عرصه اقتصاد مقاومتی از وام‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی استفاده کنند که از جمله این موارد می‌توان به پرورش دام سنگین، پرورش دام سبک، پرورش ماهیان سردآبی و گرم آبی، پرورش زنبور عسل، پرورش بلدرچین، تولید محصولات گلخانه‌ای، تولید زعفران، پرورش مرغ بومی، گیاهان دارویی، تولید قارچ، ورمی کمپوست و تولید علوفه‌های هیدروپونیک اشاره کرد.

فرمانده ناحیه مقاومت بسیج سپاه کاشمر تصریح کرد: همچنین در عرصه‌های صنایع دستی و تبدیلی نیز امکان بهره‌مندی از وام‌های اشتغالزایی بسیج سازندگی وجود دارد که از آن جمله می‌توان به قالیبافی، تابلوفرش، عروسک‌سازی، گلیم‌بافی، شیرینی‌پزی، تولید نان، قاب‌سازی، حصیربافی، منبت کاری، نقاشی روی چوب و ... اشاره کرد.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۳۲۳۹۰۸۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه

 به گزارش خبرگزاری صدا و سیما ، مرکز اصفهان ؛  فرماندار شهرستان فریدن گفت: در سال ۱۴۰۱ بیش از ۱۱۵ میلیارد تومان مجموع اعتبار جذب شده در زمینه اشتغالزایی شهرستان فریدن بوده که زمینه اشتغال هزار و ۷۱۶ نفر فراهم شده است. در سال ۱۴۰۲ نیز هزار و ۲۰۰ نفر با اعتبار جذب شده و پرداخت تسهیلات ۱۶۲ میلیاردتومانی مشغول کار و فعالیت شدند.


عباس نصیری بخشدار بخش زنده رود فریدن نیز گفت: تلاش شده است با پرداخت تسهیلات کم بهره در سطح روستا‌های بخش زنده رود این شهرستان و ایجاد کارگاه‌های اشتغالزایی، زمینه کار و فعالیت را برای کارآفرینان، مردم روستا و جوانان فراهم سازیم که این امر در سال جاری با توجه به شعار سال جهش تولید با مشارکت مردم با جدیت بیشتری در جهت پویایی اقتصاد روستا‌ها پیگیری می‌شود.

کد ویدیو دانلود فیلم اصلی


اصغر احمدی تولید کننده و کارافرین روستای چهلخانه فریدن گفت: ۵ کارگاه خیاطی در سطح روستا‌های شهرستان فریدن و شهرستان‌های های همجوار با محوریت کارگاه روستای چهلخانه مشغول فعالیت هستند که در همین راستا برای ۱۵۰ نفر از مردم روستا بویژه بانوان اشتغالزایی صورت گرفته است.

این تولید کننده پوشاک افزود: از صفر تا صد فرایند تولید پوشاک شامل بُرش، خیاطی، سنگ‌شور و بسته بندی در روستا صورت می‌پذیرد و در نهایت پوشاک تولیدشده به سراسر شهر‌های کشور ارسال و همچنین به کشور‌های همسایه صادر می‌شود.

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • از اشتغالزایی تا صادرات در روستای چهلخانه
  • مهر۱۴۰۳ کمبود معلم نداریم/توجه به مدرسه سازی اولویت آموزش و پرورش
  • مسدود شدن مسیر‌های انحراف در تسهیلات تولید با برات الکترونیکی
  • کشف ۴/۵ میلیارد ریال مواد غذایی احتکاری در کاشمر
  • دستگیری قاتل مسلح در کمتر از ۲۴ ساعت در کاشمر
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان پرداخت شد
  • پرداخت ۸۰۰ میلیاردی تسهیلات اشتغالزایی به عشایر لرستان
  • بیش از ۴۶ هزار میلیارد ریال به حساب سازندگان نهضت ملی مسکن استان پرداخت شد