Web Analytics Made Easy - Statcounter

سازمان ‌بسیج‌سازندگی با استفاده از طرح‌هایی که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی و محلی است به تامین خلاء‌های اقتصادی پرداخته و برای توسعه و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گام‌های بزرگی برداشته است.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا به نقل از سفیرهراز، دشمن که‌ این روزها با هر وسیله‌ای برای فشار اقتصادی و محدود کردن‌مان سنگ‌اندازی می‌کند، وظیفه یک بسیجی در‌ این آشفته بازار اقتصادی صدچندان می‌شود، همان‌طور که در مقابله با استکبار جهانی پیروز شد در پیروی از فرمایشات مقام معظم رهبری و محقق شدن اقتصاد مقاومتی نیز باید تلاش کند تا از‌ این جنگ اقتصادی سربلند بیرون بیاید.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


سازمان ‌بسیج‌سازندگی با استفاده از طرح‌هایی که مبتنی بر ظرفیت‌های داخلی و محلی است به تامین خلاء‌های اقتصادی پرداخته و برای توسعه و اجرایی شدن اقتصاد مقاومتی گام‌های بزرگی برداشته است.

افراد بسیاری که با وام‌های ‌بسیج‌سازندگی صاحب کار و شغل شدند، وام‌هایی که باعث توسعه تولیدی‌های کوچک و یا تولید یک کارگاه بزرگ شد؛ افراد زیادی از طرح‌های بسیج انگیزه یافتند و شاید مبالغه نباشد که بگوییم بسیج در سازندگی نیز توانست رسالت‌اش را با موفقیت به پیش ببرد؛ رسالتی که جز با کار و نوآوری امکان‌‌پذیر نیست.

ایجاد 147 شغل سال گذشته 95

احمدعلی یگانه، مسئول ‌بسیج‌سازندگی شهرستان آمل درباره نقش ‌بسیج‌سازندگی در توسعه اقتصاد پایدار اظهار کرد: هدف اصلی ‌بسیج‌سازندگی اقتصاد مقاومتی و پیروی از سخنان رهبری است، مجله‌ای تحت عنوان منهای نفت در کشور و استان ارائه می‌شود که به معرفی اشخاص موفق در زمینه کارآفرینی می‌پردازد تا انگیزه لازم برای افراد در‌ این راه صورت بگیرد.

وی با برشمردن تسهیلات کارآفرینان در سال گذشته خاطرنشان کرد: ۱۴۸ نفر از تسهیلات ‌بسیج‌سازندگی بهره‌مند شدند که معادل ۲ میلیارد و ۴۰۰ میلیون تومان بود، اما متاسفانه امسال تسهیلات کاهش یافته و به 270 میلیون رسید.

مسئول ‌بسیج‌سازندگی بیشتر‌ این تسهیلات را در عرصه‌های تولیدی عنوان کرد و افزود: پرورش قارچ، زنبور عسل، بلدرچین، صنایع‌تبدیلی، صنایع‌دستی، دام‌سنگین، پرورش گیاهان دارویی، پرورش‌ماهی گرم‌آبی و سردآبی، پرورش شترمرغ، گل‌خانه، کود هیدروپونیک و... ازجمله عرصه‌هایی است که تسهیلات دریافت کردند.

وی جامعه هدف ‌بسیج‌سازندگی را افرادی که در عرصه اقتصادمقاومتی فعالیت می‌کنند دانست و افزود: اشخاصی که به کار تولید و اقتصاد مشغول هستند با دارا بودن شرایط لازم و عضو بسیج عادی می‌توانند از وام‌ها بهرمند شوند.

یگانه، نظارت بر وام‌ها را در ۲ مرحله عنوان کرد و متذکر شد: قبل از پرداخت تسهیلات برای دیدن شرایط و موقعیت بازدید داریم و اگر تایید شود وام‌ها در دو مرحله و در بازدید‌های مختلف پرداخت می‌شود.

هدف، محرومیت‌زدایی است

وی با اشاره به‌ اینکه بسیج با هدف محرومیت‌زدایی فعالیت می‌کند یادآور شد: سعی می‌کنیم با ظرفیت‌هایی که در شهرستان بخصوص روستاها و مناطق محروم وجود دارد استفاده کنیم تا با‌ ایجاد شغل، بسیاری از مشکلات را کاهش دهیم.

این مسئول بسیجی، منطقه لاریجان را دارای ظرفیت اقتصادی بالایی دانست و تصریح کرد: در چند سال گذشته نگاه ویژه‌ای به‌ این مناطق داشتیم و وام‌های زیادی برای کارهای تولیدی داده شده است که نه تنها از مهاجرت افراد جلوگیری شد، بلکه مهاجرت عکس اتفاق افتاده است.

وی به کلاس‌های آموزشی در 15 رشته اشاره کرد و گفت: با تفاهم‌نامه‌ای که با جهاد کشاورزی داشتیم آموزش کلاس‌های رایگان به بسیجیان داده شده است و 50 درصد تخفیف برای کلاس‌هایی که در فنی حرفه‌ای برگزار می‌شود برای بسیجیان علاقه‌مند امکان پذیر است.

الهام دژبان یکی از کارآفرینان عرصه صنایع‌دستی در شهرستان آمل در گفت‌وگو با خبرنگار ما از حمایت بسیج برای گسترش فعالیتش گفت و تاکید کرد: سه سال است که من و خواهرم در ‌صنایع‌دستی مشغول فعالیت هستیم، بعد از مدتی تصمیم گرفتیم برای گسترش دادن عملکردهای‌مان و رونق بخشیدن به ‌صنایع‌دستی از وام استفاده کنیم، مبلغ 15 میلیون توسط خودم و 8 میلیون خواهرم از ‌بسیج‌سازندگی وام دریافت کردیم.

وی با بیان شعار چند سال رهبری در خصوص اقتصاد مقاومتی یادآور شد: با وجود سخنان تاکیدی رهبر در خصوص اقتصاد مقاومتی، کمتر توجهی از سوی سازمان‌ها در‌ این خصوص انجام می‌گیرد.

واردات‌ صنایع دستی خارجی، خیانت بزرگ به هویت‌ ایرانی

فارغ‌التحصیل رشته مهندسی تکنولوژِی طراحی دوخت، بازار فروش را مشکل اصلی‌اش عنوان کرد و افزود: بعد از پنج ماه فعالیت در خانه تصمیم گرفتیم با چند نفر از دوستان دیگر در پیاده‌روهای خیابان هراز اقدام به فروش کالاهای ‌صنایع‌دستی کنیم.

وی با بیان شرایط نامناسب ‌صنایع‌دستی در آمل اظهار کرد: جایگاه قابل توجهی برای ‌صنایع‌دستی در نظر گرفته نشده است، در حالی که زمینه خوبی در‌ این عرصه وجود دارد و می‌توان در‌ این قسمت فعالیت‌های اقتصادی گسترده‌ای انجام داد.

دژبان ‌صنایع‌دستی را بخشی از هویت شخص دانست و یادآور شد: واردات‌ این محصول می‌تواند خیانت بزرگی به هویت‌ایرانی جامعه باشد؛ طرح‌های چوب از هند، مس کوبی تلفیقی مس و چوب از تایلند و فرش دست بافت‌ها از چین با برند کاشان وارد می‌شود، عواقب ناگواری برای هنرمندان‌ این رشته به همراه داشته است.

وی تاثیر درآمدزایی با ‌صنایع‌دستی در اقتصاد را موثر خواند و عنوان کرد: بسیاری از خانم‌ها در خانه می‌توانند به فعالیت‌های هنری اشتغال داشته باشد و به اقتصاد خانوار کمک کنند و همچنین در وسعت کلان برای جذب توریست می‌تواند زمینه مناسبی داشته باشد.

این بانوی هنرمند به چالش‌های کارآفرینان اشاره کرد و گفت: باید برای فروش کار دست هنرمندان فکری اندیشید تا هم به اقتصاد جامعه و هم به هویت‌مان بیش از‌ این لطمه‌ وارد نشود.

لزوم یکپارچگی دستگاه‌های اجرایی در تحقق اقتصاد مقاومتی

به گزارش خبرنگار ما، ‌بسیج‌سازندگی که در راستای اهداف خود به مردمی‌کردن اقتصاد مقاومتی، سیاست‌ها و برنامه‌های خوبی اجرا کرده است و توانسته در بسیاری از مشاغل بازدهی خوبی داشته باشد، چقدر خوب می‌شود که دیگر ارگان‌ها هم بتوانند کمکی در‌ این راستا به کارآفرینان بکنند.

بازار فروش، خلاء بزرگی برای تولیدکنندگان به شمار می‌آید. صنایع دستی، تولید قارچ، پرورش بلدرچین و هزاران شغل دیگر ظرفیت‌هایی هستند که کارآفرینان با امید و آرزو برای ایجاد تولید وام دریافت می‌کنند تا شغلی‌ایجاد کنند بعد از مدتی با بازار سردی روبه‌رو می‌شوند و تمام آرزوهای‌شان نا کام می‌ماند.

چقدر خوب است همانطور که ‌بسیج‌سازندگی از طرح‌های خوبی برای اشتغال‌زایی حمایت می‌کند، ارگان‌های دیگر نیز فکری به حال بازار فروش و مشکلات دیگری چون واردات بی‌رویه و غیره کنند تا افکار ‌بسیج‌سازندگی در دستیابی اهداف اقتصاد مقاومتی به درستی در مسیرش فعال و مصروف شود.

در واقع با طرح موضوع اقتصاد مقاومتی و جنگ اقتصادی، ‌بسیج‌سازندگی باید مانند زمان دفاع مقدس موفقیت‌آمیز عمل کند و پیروز میدان شود.

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۵۸۲۷۰۵۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی

ایسنا/فارس معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با بیان اینکه شعار امسال ما «بهشت سرمایه‌گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» است، از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت کرد تا در استان فارس سرمایه‌گذاری کنند.

حسن شیخ‌نیا امروز، ۸ اردیبهشت‌ماه در حاشیه برپایی ششمین نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران با حضور در غرفه استانداری فارس با یادآوری اینکه ششمین نمایشگاه دستاوردها و توانمندی‌های صادراتی با شعار توجه به زنجیره‌های ارزش آغاز به کار کرده است، گفت: استان فارس با ظرفیت‌های کم نظیر خود در این رویداد ملی حاضر شده و شعار توسعه زنجیره ارزش در فناوری‌های نوین را در دستور کار خود قرار داده است.

وی با بیان اینکه استان فارس با ۱۲۲ هزار کیلومتر مربع وسعت و ۳۷ شهرستان به عنوان چهارمین استان پهناور کشور شناخته می شود، افزود: این استان در زمینه تولیدات باغی رتبه نخست و در زمینه تولیدات زراعی رتبه دوم کشور را در اختیار دارد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس با تصریح اینکه فارس در تولید محصولات پروتئینی نیز رتبه سوم کشور را در اختیار دارد، گفت: در حوزه معدن نیز این استان جایگاه اول به لحاظ سنگ‌های تزیینی، سیمان و خاک نسوز کشور را به خود اختصاص داده است؛ این در حالی است که در حوزه صنعت و صنایع مادر و اساسی نیز از جمله استان‌هایی هستیم که در زمینه سازه‌های فولادی در رده‌های برتر کشور قرار داریم.

وی در بخش دیگری از سخنان خود به ظرفیت‌های بخش گردشگری و میراث فرهنگی استان نیز اشاره کرد و افزود: در این زمینه توریسم سلامت، گردشگری تاریخی، طبیعی، مذهبی و... می‌تواند مورد توجه قرار گیرد.

شیخ‌نیا مجموعه این ظرفیت‌ها را زمینه‌ساز کسب عنوان «بهشت سرمایه‌گذاری برای استان فارس» عنوان کرد و گفت: شعار امسال «بهشت سرمایه‌گذاری با رویکرد زنجیره ارزش» است و از همین‌جا از همه سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی دعوت می‌کنیم تا ضمن بازدید از ظرفیت‌های استان فارس، در این بهشت، سرمایه‌گذاری کنند.

وی جذب سرمایه‌های داخلی و خارجی را در توسعه بیش از پیش استان موثر دانست و گفت: این کار در تقوبت تولید تجاری نیز موثر خواهد بود.

به گفته معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس، تولیدات استان فارس در کشورهای حوزه خلیج فارس و تعدادی از کشورهای اروپایی بازار مصرف مناسبی دارد.

وی، وضعیت بسیار خوب استان فارس در حوزه تولید گیاهان دارویی و لبنیات را نیز مورد اشاره قرار داد و گفت: تأمین زیر ساخت‌های صنعتی، معدنی، تجاری و مباحث گمرکی از عمده نیازهایی است که فعالان اقتصادی باید در این زمینه‌ها مورد حمایت قرار گیرند.

شیخ‌نیا در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی استان فارس برای جذب مشارکت‌ها و توسعه بیش از پیش زیرساخت‌ها بر مبنای شعار سال خبر داد و گفت: در سال ۱۴۰۲ در بحث صادرات وضعیت بسیار خوبی داشتیم، در زمینه سرمایه‌گذاری خارجی نیز تمام بسترهای لازم و زیرساخت‌ها فراهم شده است، کمااینکه مرکز خدمات سرمایه‌گذاری برای نخستین بار در کشور در استان فارس راه‌اندازی شد تا بتواند نیازهای فعالان اقتصادی در خارج از کشور را پاسخگو باشد.

وی با تاکید براینکه آمادگی لازم برای تامین نیازهای سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی در بخش‌های اقتصادی، صنعتی، معدنی، کشاورزی و گردشگری وجود دارد، تصریح کرد: در نمایشگاه اکسپو امسال از ۲۰ محصول جدید در حوزه فرایندها و تولیدات رونمایی می‌شود که بخشی از این محصولات نیاز فعالان اقتصادی در داخل کشور را پوشش می‌دهد و بخشی نیز در حوزه سرمایه‌گذاری خارجی کاربرد دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی استانداری فارس، معاون هماهنگی امور اقتصادی استانداری فارس در پایان سخنان خود مجموعه اقدامات انجام شده را در راستای کمک به فعالان اقتصادی در زمینه اصلاح فرایندها و معرفی ظرفیت‌ها عنوان کرد.

انتهای پیام

دیگر خبرها

  • تبادل فرهنگ گردشگری و صنایع دستی سیستان و بلوچستان با کشورهای همسایه تقویت شود
  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • جامعه کارگری پیشتاز جهش تولید و جنگ اقتصادی است
  • اجرای برنامه‌های راهبردی برای دو زنجیره مهم مازندران
  • دعوت معاون استاندار فارس از سرمایه‌گذاران داخلی و خارجی
  • لزوم برندسازی محصولات برای جلوگیری از خام فروشی در مازندران
  • وزیر کار: برای تحقق شعار امسال، باید در مسیر جهش تولید قدم برداریم
  • تسهیل گری برای سرمایه گذاران داخلی و خارجی از وظایف مناطق آزاد است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • اعتقاد عملی به اقتصاد مقاومتی لازمه تحقق حماسه اقتصادی است