Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «دانا»
2024-04-29@02:09:24 GMT

ماموریت بسیج سازندگی برای رونق اشتغال در روستاها

تاریخ انتشار: ۱۶ تیر ۱۳۹۸ | کد خبر: ۲۴۳۰۶۸۴۸

ماموریت بسیج سازندگی برای رونق اشتغال در روستاها

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه از ماموریت این نهاد انقلابی برای رونق اشتغال در روستاها و حمایت از مشاغل خرد در سال جاری خبر داد.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ حسین قبادی بصیر در گفتگو با خبرنگار شبکه اطلاع رسانی مرصاد به تشریح اقدامات بسیج سازندگی پرداخت و اظهار داشت: سازمان بسیج سازندگی با سه هدف اصلی کمک به عمران و آبادانی روستاها و مناطق محروم کشور، بسط فرهنگی جهاد با استفاده از نیروهای مومن و بسیجی جوان در قالب گروههای جهادی، و کمک به دولت در حوادث غیرمترقبه و برنامه های محرومیت زدایی و پروژه‌های کوچک در مناطق روستایی سازماندهی شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه خاطرنشان کرد: با این اهداف سازمان بسیج سازندگی شکل گرفت و در سه محور اصلی و اساسی فعالیت ها را گسترش داد و در حال حاضر در موقعیت مناسبی قرار دارد.

وی بیان داشت: آموزش، اشتغال و توانمندسازی، بحث محرومیت زدایی در مناطق روستایی و محروم کشور و همچنین سازماندهی و به کارگیری گروه های جهادی و اقدامات جهادی در سراسر کشور و استان 3 محور اصلی فعالیت‌های بسیج سازندگی است.

ارائه آموزش‌های اشتغال به 15 نفر با حمایت بسیج سازندگی

قبادی بصیر ادامه داد: در حوزه اشتغال3 محور اساسی را دنبال می کنیم که اولین بحث آن توانمندسازی افراد جویای کاری است که می‌خواهند شغلی برای خود داشته باشند چرا که اگر فرد توانمند وتخصص کاری را نداشته باشد قطعاً در میانه راه با مشکل مواجه می‌شود و سرمایه اندک خود را از دست خواهد داد.

وی گفت: در این راستا اولین مقوله ما در بحث اشتغال آموزش است به این منظور در ۱۰ رسته شغلی با همکاری دستگاههای متولی مثل جهاد کشاورزی، سازمان فنی و حرفه‌ای و سازمان میراث فرهنگی و گردشگری آموزشهایی در ۱۰ رشته که احساس می کنیم می‌توانند با حمایت ما و امکانات خود شغلی ایجاد کنند و درآمدزایی داشته باشند این آموزش ها را پیگیری می کنیم.

قبادی بصیر بیان داشت: تا کنون در این 10 رشته توانستیم 15 هزار و 321 نفر آموزش را با همکاری سازمانهای مذکور اراسه دهیم.

این مسئول خاطرنشان کرد: مرحله دیگر زمانی است که احساس کنیم افراد صرف یادگیری آموزش نتوانند برای خود شغلی ایجاد کنند لذا در این راستا برای این کار یک واحدهای نمونه و الگویی در هر کدام از آن رسته ها و رشته ها معرفی کردیم که این افراد می‌توانند بعد از آموزش به آن فردی که در آن رشته مشغول به کار است مراجعه کرده و از تجربیات و مشکلات و موانع آن کار آگاه شوند و به قولی آنها را الگوی عملی برای ایجاد شغل خود قرار دهند.

محدودیتی در پرداخت وام نداریم

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه ابراز داشت: در مرحله سوم با پرداخت وام های اقتصاد مقاومتی هرچند وام‌ها به لحاظ مبلغ بالا نیستند ولی با توجه به شرایط آسان می توانند به راحتی آن را دریافت کنند.

وی افزود: این افراد می‌توانند با توجه به امکاناتی که خودشان دارند از جمله مکان و آورده خردی که دارند یک شغلی را که آموزش دیده اند ایجاد کنند.

قبادی بصیر در خصوص دریافت وام برای این افراد گفت: محدودیت خاصی برای پرداخت این وام نداریم و کسانی که تخصص و توانمندی در رشته ای را دارند می توانند با ارائه مدرک تخصص حرفه درخواست وام کنند

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه با بیان اینکه این وام ها کم بهره هستند، خاطرنشان کرد: سقف وام های خرد ما در گذشته 30 میلیون تومان بود اما در حال حاضر به علت کمبود منابع 15 میلیون تومان است.

وی افزود: در پرداخت وام هیچگونه شرایط خاصی نداریم فقط در همین حد که فرد توانایی بازپرداخت وام را داشته باشد و هیچ شغلی نداشته باشد کفایت می‌کند.

قبادی‌بصیر بیان داشت: در حوزه آموزش ها جامعه هدف ما عموماً بسیجیان هستند که از طریق ارتباط با واحدهای مختلف مقاومت می توانند با اعلام آمادگی در آموزش‌ها که سازندگی با هماهنگی دستگاههای متولی برگزار می‌کنند شرکت کرده و از امکانات آن استفاده کنند.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان داشت: آموزش های ما در سه حوزه صنایع دستی، دام و طیور و فنی حرفه ای است که می تواند برای اقتصاد کشور بسیار موثر باشد.

قبادی بصیر گفت: با توجه به اینکه در جاهای مختلف در هزینه کرد وام ها ممکن است تخلفاتی وجود داشته باشد ما به لحاظ اینکه با این افراد ارتباط مستمر داریم و ارتباط پس از دریافت وام نیز با افراد ادامه دارد وام ها در محل خود هزینه می‌شود.

وی ادامه داد: بر اساس آمار بیش از ۸۰ درصد وام ها برای هدف خود هزینه شده که این رقم بالایی است

حمایت از اشتغال زنان سرپرست خانوار.

این مسئول با اشاره به اینکه زنان سرپرست خانواده نیز می‌توانند از این وام ها و آموزش ها استفاده کنند گفت: در دهکده اقتصاد مقاومتی یک واحد تولید ترشیجات و سبزیجات بسته بندی شده داریم که الان قریب به ۳۰ نفر از زنان سرپرست خانوار در آنجا فعالیت می کنند.

وی ادامه داد: اگرچه ظرفیت بکار گیری زنان سرپرست خانواده را در دهکده اقتصاد مثاومتی را نداریم اما می توانند برای دریافت وام اقدام کنند.

قبادی بصیر گفت: همچنین افراد می‌توانند با هم گروهی کار کنند و با یکدیگر تعامل و هم افزایی داشته باشند و وام هایی را که دریافت می کنند تقسیم وظیفه کنند قسمتی در تامین مواد اولیه بخشی در بحث تولید و بخشی هم در بحث فروش به کار گرفته شود.

رئیس سازمان بسیج سازندگی استان کرمانشاه بیان داشت: در حوزه توزیع و فروش محصولات هم سالانه چندین نمایشگاه برپا می‌کنیم که در این نمایشگاه‌ها امکاناتی را دستگاه‌های متولی در اختیار آنها قرار می دهند و ما نیز از کسانی که در تولید اقتصاد مقاومتی تلاش می کنند با پرداخت وام هایی که بسیج در اختیار آنها قرار می دهد حمایت می کنیم.

وی در ادامه به اشتغال مناطق زلزله زده اشاره کرد و بیان داشت: یکی از شهرستان‌های فعال ما در حوزه اشتغال و دریافت وام های اقتصاد مقاومتی در گذشت سرپل ذهاب بوده و اکنون هم سرپل‌ذهاب و مناطق زلزله‌زده در اولویت قرار دارند.

حمایت از مشاغل خرد و رونق روستاها

قبادی بصیر افزود: سیاست ما حمایت از مشاغل خرد با فراوانی زیاد است و همچنین رونق روستاها را در دستور کار داریم تا بتوانیم به این وسیله اشتغال را افزایش دهیم.

وی در ادامه با بیان اینکه هیچ کدام از اموزش های سازمان بسیج سازندگی شهریه ندارند گفت: به دلیل اینکه رده های بسیج این امکان را در اختیار آنها قرار می‌دهند و مربیان هم هیچ پولی در قبال آموزشگاه دریافت نمی کنند این آموزش ها صددرصد رایگان هستند.

رئیس بسیج سازندگی استان عنوان کرد: معلولین هم اگر توانایی شرکت در کلاس‌های آموزشی را داشته باشند و نسبت به آن شغلی که انتخاب کرده اند محدودیت نداشته باشد می‌توانند در کلاس های آموزشی بسیج سازندگی شرکت کنند.

وی در بخش دیگری از سخنانش به طرح اوقات فراغت تابستانی برای دانش آموزان اشاره کرد و بیان داشت: یکی از اهداف طرح هجرت این است که دانش‌آموزان در اردوهایی که شرکت می‌کنند یک حرفه را بیاموزند و با کسب تجربیات در آنها توانمندی ایجاد شود که در فراغت از تحصیل از این حرفه استفاده کنند و شغلی را برای خود ایجاد کنند.

قبادی بصیر گفت: در حوزه طرح هجرت تا امروز ۲۰۸۶ مدرسه را تعمیر و زیبا سازی کردیم که به این منظور ۱۳۷ هزار و ۷۳۲ نفر روز اردو دانش آموز در این طرح شرکت کرده اند.

وی بیان داشت: در اردوگاههای طرح هجرت علاوه بر فعالیت تعمیرات و زیباسازی، کلاس ها ی تقویتی، عقیدتی و ورزشی برای آنها برگزار می شود و فضای مفرحی را برای دانش آموزان ایجاد می کنند.

 

انتهای پیام/

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۴۳۰۶۸۴۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد

به گزارش خبرنگار مهر، حجت الاسلام مرتضی مطیعی در خطبه‌های نماز جمعه این هفته سمنان در مصلای این شهر ضمن گرامی داشت روز معلم، تاکید کرد: در دین مبین اسلام بر مقام معلم، تاکید بسیاری شده است لذا معلمان تأثیر بسزایی در جامعه و تبیین نسل جوان دارند.

وی معلمان را تربیت کننده نسل آتیه ساز ایران اسلامی دانست و ابراز کرد: معلمان در واقع افسران عرصه دانش در جامعه ما محسوب می‌شوند.

امام جمعه سمنان با بیان اینکه تمام پیشرفت‌های امروز کشورمان مدیون مجاهدت‌های معلمان است، ابراز کرد: معلم از دیدگاه قرآن کریم جایگاه بسیار والایی دارد لذا دولتمردان هم باید این جایگاه را قدر دانسته و مشکلات فرهنگیان را رفع کنند.

مطیعی خواستار ارتقای آموزش مهارت‌های تقویتی برای معلمان به خصوص معلمان تازه استخدام شده شد و گفت: مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش استان سمنان باشد.

وی در ادامه ضمن گرامی داشت هفته کار و کارگر به سخنرانی رهبر معظم انقلاب اسلامی در جمع کارگران اشاره داشت و افزود: ایشان در سخنرانی خود نکات مهمی را بیان کردند که از جمله آنها می‌توان به رویکردهای تحقق رونق اقتصادی و نقش کارگران و کارفرمایان در آن اشاره کرد.

نماینده ولی فقیه در استان سمنان بر چیده‌شدن فقر از جامعه را یکی از راهبردهای مد نظر رهبر معظم انقلاب اسلامی دانست و گفت: رونق اجتماعی و رسیدن به رفاه نسبی دیگر نکات راهبردی مد نظر معلم له در تحقق رونق اقتصادی کشور است.

کد خبر 6089163

دیگر خبرها

  • حمایت بسیج سازندگی از مهارت آموختگان آموزش فنی و حرفه‌ای سیستان و بلوچستان
  • شوراهای اسلامی برای تولید و رونق اقتصادی روستاها برنامه‌ریزی کنند
  • حمایت از طرح‌های اشتغال‌زایی روستایی در همدان
  • ارائه آموزش‌های مهارتی به روستاییان و عشایر خوزستان
  • ضرورت تعامل دولت و مجلس برای رونق تولید و اشتغال
  • آموزش مهارت روستائیان باعث تقویت و پایداری توسعه روستا است
  • بسیج همراه مردم در جبران خسارت های سیل
  • «چرم دوزی» اشتغال کهن برای نسل نو
  • مهارت آموزی معلمان در دستور کار آموزش و پرورش باشد
  • تاکید بر رونق تولید برای ایجاد اشتغال و سرمایه در کشور