Web Analytics Made Easy - Statcounter

امیرعلی حسینیانی با بیان اینکه سال گذشته ۱۱ میلیارد تومان وام خوداشتغالی ارائه شد، گفت: در راستای تحقق راهبرد سال‌جاری تلاش داریم، موانع پیش روی تولیدکنندگان را رفع کنیم و مسیر را برای ورود دستگاه‌ها در راستای ایجاد اشتغال و تولید هموارتر کنیم.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ سرهنگ امیرعلی حسینیانی در گفت‌وگو با خبرنگار اقتصادی صبح قزوین با اشاره به برنامه‌های بسیج سازندگی در سال‌جاری اظهار کرد: بسیج سازندگی باتوجه به دارا بودن صندوق‌های قرض‌الحسنه و اشتغالزایی در راستای تولید به ویژه تولید، مانع‌زدایی و پشتیبانی اقداماتی را دنبال می‌کند و در حوزه تحقق راهبرد سال ‌می‌تواند نقش مهمی را ایفا کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی افزود: در حوزه پشتیبانی با توجه به فعالیت اقشار مختلف بسیج، گروه‌های جهادی تخصصی در حوزه بسیج کارگری و مهندسان صنعت در پشتیبانی و مانع‌زدایی از شرکت‌های دچار آسیب، می‌توانند نقش‌آفرینی و موانع آن را بررسی کنند.
ارائه وام‌های قرض‌الحسنه به فعالان بخش تولید در سال‌جاری

مسئول بسیج سازندگی استان قزوین بیان کرد: بسیج سازندگی در حوزه عمرانی با توجه به ظرفیت گروه‌های جهادی و بسیج می‌تواند در بخش محرومیت‌زدایی خدمت‌رسانی کند و حمایت‌گر دستگاه‌های اجرایی باشد.
وی اذعان کرد: بسیج سازندگی همچنین می‌تواند هماهنگی‌هایی را برای ارائه وام‌های اقتصاد مقاومتی به افرادی که در حوزه تولید ظرفیت و توانایی دارند، انجام دهد و مسیر را برای ورود دستگاه‌ها در راستای ایجاد اشتغال و تولید هموارتر کند.
این مقام مسئول یادآور شد: سال گذشته تقریبا 11 میلیارد تومان وام خوداشتغالی برای افرادی که به دنبال ایجاد شغل بودند، توسط صندوق‌های قرض‌الحسنه سازمان بسیج سازندگی استان ارائه شد و در سال‌جاری نیز چنین برنامه‌هایی پیش‌بینی شده است.
استفاده از ظرفیت خیرین قزوین در نهضت کمک مؤمنانه
  حسینیانی گفت: باتوجه به راهبرد سال‌جاری نیز می‌توانیم مانع‌زدایی کرده و موانع را از سر راه تولیدکنندگان و شرکت‌کنندگان بخش تولید بزدائیم و با ارائه وام‌های قرض‌الحسنه تولید را رونق بخشیم.
وی با بیان اینکه پروژه‌های محرومیت‌زدایی سازمان بسیج سازندگی پروژه‌های زودبازده و عام‌المنفعه است، مطرح کرد: اجرای پروژه‌های عمرانی همچون ساخت راه‌های روستائی، شبکه آب و فاضلاب روستا، احداث پل، ساخت واحدهای آسیب‌دیده ناشی از بحران سیل سال 98 و ساخت خانه مسکن محرومان در  استان از جمله برنامه‌های پیش‌بینی شده است.   اجرای پویش لبخند رمضان تا پایان ماه مبارک
حسینیانی اذعان کرد: پویش «لبخند رمضان» با محورهای مختلف از جمله احداث و مرمت مسکن محرومین، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی و بهداشتی، تهیه و توزیع غذای گرم، آزادی زندانیان غیرعمد، توزیع ماسک، ویزیت رایگان پزشکی برای نیازمندان، اهدای خون و نذر نان دنبال می‌شود و تلاش داریم در این پویش کمکی به نیازمندان صورت بگیرد.
  وی در پایان با بیان اینکه پویش لبخند رمضان تا پایان ماه مبارک ادامه دارد، گفت: گروه‌های جهادی با مراجعه به سازمان بسیج سازندگی استان واقع در بلوار شهید صیاد شیرازی و خیابان پرواز می‌توانند نسبت به تحویل کمک‌های غیرنقدی خود اقدام کنند.
 

انتهای پیام/

منبع: دانا

کلیدواژه: قرض الحسنه بسیج سازندگی مانع زدایی سال جاری

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۶۹۸۵۸۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند

به گزارش خبرگزاری مهر، جلسه بررسی آخرین وضعیت شرکت‌های تعاونی روستایی بخش مرکزی به ریاست بخشدار مرکزی همدان و با حضور مدیر تعاون روستایی شهرستان، مدیران عامل شرکت‌های تعاونی، رئیس شورای اسلامی بخش و دهیاران روستاهای مرتبط برگزار شد.

بخشدار مرکزی همدان در این جلسه اظهار داشت: تعاونی‌های روستایی با سابقه طولانی و با مشارکت مستقیم مردم در بخش‌های مختلف روستایی فعالیت دارند که می‌طلبد مدیران عامل تعاونی‌ها با همکاری اداره تعاون روستایی شهرستان و اتحادیه مربوطه به صورت برنامه محور و با استفاده از ظرفیت‌های موجود هر منطقه و روستاهای مربوطه در راستای تحقق شعار سال برنامه و طرح تهیه و ارائه نمایند و شوراهای اسلامی و دهیاران نیز نهایت همکاری و تعامل را در این خصوص داشته باشند.

محمدحسن دهبانی افزود: در سطح بخش مرکزی تعداد ١٣ شرکت تعاونی به ثبت رسیده که در حال حاضر تعداد ٨ شرکت فعال و ۵ شرکت غیر فعال است.

وی یادآور شد: اداره تعاون روستایی باید با تشکیل کمیته‌ای ویژه مباحث مربوط به شرکت‌های غیر فعال را پیگیری کند تل در آینده نزدیک فعال شوند.

دهبانی خاطرنشان کرد: مدیران شرکت‌های تعاونی باید به سمت بروزرسانی اساسنامه و برنامه‌های خود حرکت کنند و با توجه به ماهیت عملکردی و حوزه فعالیت، در برگزاری تمامی برنامه‌ها و مراسم‌های روستایی حضوری فعال داشته باشند.

در این جلسه مدیران عامل شرکت‌ها گزارشی از اقدامات صورت گرفته و برنامه‌های پیش بینی شده برای سال ١۴٠٣ را ارائه دادند.

کد خبر 6089321

دیگر خبرها

  • وزیر کار: مانع‌زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • وزیر کار: مانع زدایی از تولید اولین گام تحقق شعار سال است
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار "جهش تولید با مشارکت مردم" با طراحی و تولید محصولات جدید
  • تحقق شعار سال تکلیف بزرگی برعهده مسوولان است
  • توفیق در تحقق شعار سال نیازمند ایجاد فضا برای ارائه ایده و طرح از سوی مردم است
  • تحقق شعار جهش تولید با مشارکت مردم با طراحی و تولید محصولات جدید
  • رسیدگی قضایی به مشکلات ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان
  • کسب سهم مناسب از بازار با کارِ گروهی در سال ۱۴۰۲/ تحقق شعار “جهش تولید با مشارکت مردم” با طراحی و تولید محصولات جدید
  • شرکت‌های تعاونی روستایی برای تحقق شعار سال، برنامه ارائه دهند
  • رسیدگی به مشکلات حقوقی ۲۶۲ واحد تولیدی خوزستان